پاسخ به سوالات حقوقی کاربران
نحوه فسخ قرارداد تخلیه
فسخ یا فسخ قرارداد و فسخ به دلایل مختلف بسیار متداول است. از آنجا که دلایلی که دو طرف برای فسخ قرارداد و فسخ دارند ممکن است آثار متفاوتی داشته باشند ، تصمیم گرفتیم به سوالات در این زمینه پاسخ دهیم.
س --ال - مستاجر خسارت بیشتری نسبت به ودیعه به خانه وارد کرده است و پول او برای آب ، برق ، گاز و تلفن نیز از سپرده 40 میلیون عبور کرده است.
پاسخ - ابتدا ودیعه اجاره باید به حساب دادگاه واریز شود ، سپس دادگاه ضمن اثبات بدهی های مستاجر ، پول را به حساب موجر باز می گرداند.
س - من یک آپارتمان اجاره کردم. از همان روز اول متوجه شدم که آپارتمان به قول صاحبخانه مناسب نیست و در اجاره نامه آمده بود که اگر مستاجر بخواهد یک ماه اجاره را پرداخت کند و به صاحبخانه اطلاع دهد ، می توان آن را فسخ کرد.
پاسخ - خیر. صاحبخانه نمی تواند اعتراض کند زیرا بهتر است بیانیه ای به آنها ارسال شود زیرا این امر در توافقنامه حل و فصل دوجانبه مقرر شده است.
پرسش: من از صاحبخانه ام که در حال ساخت و فروش آن است ، یک آپارتمان خریدم که در آن پسر صاحبخانه زندگی می کند. این آپارتمان به دفتر من به دفتر اسناد رسمی منتقل شد و یک سند یک صفحه ای به نام من صادر شد و مقرر شد آپارتمان مذکور از تاریخ 1/2/96 به من تحویل داده شود ، اما پسر صاحب خانه از تخلیه آپارتمان اجتناب می کند و صاحب خانه می گوید اکنون در این خانه بمانید تا پسرم آپارتمان را تخلیه کند و سپس به آپارتمان نقل مکان کند. می خواهم بدانم راه تخلیه آپارتمان و انتقال آن به خودم چیست؟
پاسخ - شما می توانید بر اساس سند مالکیت خود برای اخراج از طرف آنها درخواست کنید و برای روزهای اشغال از وی غرامت بخواهید.
پرسش: من موکل خواهرم برای اجاره ملک هستم و قرارداد مستأجر به پایان رسیده است و او ملک را تخلیه نمی کند. طبق نظر شورای حل اختلاف ، چون من مالک نیستم ، باید وکیل بگیرم تا حکم تخلیه را دریافت کنم. وکیلم از من 4 میلیون و 500 هزار تومان (چهل و پنج میلیون ریال) برای تخلیه ملک از طریق شورای حل اختلاف از من خواسته است. آیا این مقدار پروکسی منطقی است؟
پاسخ - مبلغی که به عنوان وکالت وکیل پرداخت می شود تنها یک توافق است و شما می توانید از پذیرش آن خودداری کنید.
:: بازدید از این مطلب : 14
|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0